OVER WESTAG

Westag Nederland BV levert sinds 1999 binnendeuren, kozijnen en toebehoren aan de utiliteitsbouw. We gebruiken daarvoor twee verschillende productielijnen: Westag&GetaLit en Waardenborg.
Samen met de betrokken partijen proberen we tot de best mogelijke oplossing te komen.

Ons team kenmerkt zich door het persoonlijke contact, technische kennis en flexibiliteit.

WESTAG&GETALIT PRODUCTEN

Wanneer eisen als geluidsisolatie en/of brandwerendheid een rol spelen bij de aanvraag voor binnendeuren met kozijnen zijn de producten van Westag&GetaLit de juiste keuze. Daarnaast zorgt de eigen GetaLit HPL productie enerzijds een ruim aanbod van decoren en anderzijds de mogelijkheid tot innovatie.

WAARDENBORG BINNENDEUREN

Onze Waardenborg deuren onderscheiden zich door de combinatie van stabiele binnendeuren – eventueel maatwerk en voorbewerkt – en een gewaarborgde korte levertijd. Deze deur is het meest gekozen product van systeemwandenbouwers.

DUURZAAMHEID PRODUCTIE WESTAG&GETALIT AG

De fabriek in Duitsland produceert milieuvriendelijk en streeft naar consequente naleving en verbetering van de milieumaatregelen.

Door onder andere gecombineerde warmte- en krachtcentrale en ultramoderne faciliteiten zorgt Westag & GetaLit AG voor een verstandig gebruik van hulpbronnen.

Fabriek Waardenborg

DUURZAAMHEID PRODUCTIE WAARDENBORG

Op het dak van de fabriek van Waardenborg deuren zijn 942 zonnepanelen geïnstalleerd. De panelen wekken genoeg energie op om 63 huishoudens een jaar lang van elektriciteit te voorzien.

Daarnaast gebruikt de fabriek circulair machinewarmte voor andere machines. Voor de centrale verwarming is het pand niet meer afhankelijk van gas. De verwarming vindt plaats door middel van pompen die warmte uit de buitenlucht halen.

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u vragen of advies nodig over onze producten of wilt u meer weten over geluidisolatie?